NPTEL SOFT SKILL ASSIGNMENT ANSWERS 2021

nptel soft skills assignment answers 2021

NPTEL SOFT SKILLS This course is designed to help students work on their communication skills, both written and oral. It will even address your behavioral skills so you’ll have no problem taking initiative when you’re given a project or assignment.

NPTEL SOFT SKILLS is a MOOC course offered by IIT Roorkee on the NPTEL platform. This course helps the students to achieve great soft skills techniques in meeting management.The course is developed by Prof. Binod Mishra is a faculty in the Department of HSS, IIT Roorkee has to experience teaching English at various levels.

  1. INTENDED AUDIENCE: All UG/PG Students
  2. Requirements/Prerequisites: Basic knowledge of reading and writing English.
  3. INDUSTRY SUPPORT: All industry

CRITERIA TO GET A CERTIFICATE

Average assignment score = 25% of the average of the best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
Exam score = 75% of the proctored certification exam score out of 100 Final score = Average assignment score + Exam score

Students will be eligible for CERTIFICATE ONLY IF AVERAGE ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND EXAM SCORE >= 30/75. If any of the 2 criteria are not met, the student will not get the certificate even if the Final score >= 40/100.

NPTEL SOFT SKILLS ASSIGNMENT WEEK 12 ANSWERS:-

Q1. Which of the following are NOT among the Five Cardinal Principles of Soft Skills and Personality Development?

Enhancing Soft Skills and Personality 2022 Answer click me

Q2. The objective statement  of an effective resume must demonstrate___________________.

Answer:- b

Q3. ______________ refers to the capacity for re-organising our own feeling and those of others, for motivating ourselves, and for managing emotions well in ourselves and in our relationship

Answer:- a

Q4. ___________includes position related in some way to job you are seeking.

Answer:- a

Q5. One should use __________ to highlight the duties you have performed. 

Answer:- b

Q6. _______________ understanding of one’s own and other’s emotions help in promoting team leadership.

Answer:- a

Q7. “An interview may be regarded as a systematic method by which a person enters more or less imaginatively into the inner life of comparative strangers”,Name the writer of the said lines:

Answer:- c

Q8. Which of the following does not help in bolstering one’s confidence?

Answer:- d

Q9. Which of the following is not true about Interviews?

Answer:- c

Q10. Which of the following is not an aspect of good mannerism during an interview?

Answer:- b

Q11. “Tell us briefly about yourself”. Name the type of question is belongs to.

Answer:- d

Q12. Which of the following comes under paralinguistic feature?

Answer:- a

Q13. Which of the following is the example of embarrassing question?

Answer:- a

Q14. Which of the following is/are component(s) of critical thinking?

Answer:- d

Q15. Self confidence is an essential component of self-awareness.

Answer:- a

Q16. Critical thinking is not the life-long process of self-assessment..

Answer:- b

Q17. While writing a resume, a job aspirant should use action phrase to highlight the duties performed.

Answer:- a

Q18. Clothes, hair-style and facial expression are the ways of radiating your appearence.

Answer:- a

Q19. An organization seldom prefers intelligence quotient to emotional intelligence while hiring a candidate.

Answer:- a

Q20. The word ‘interview’ means cite between.

Answer:- b

NPTEL SOFT SKILLS ASSIGNMENT WEEK 11 ANSWERS:-

Q1. The _________ of a speech should make the listener recollect the gist of the entire speech.

Answer:- b

Q2. _________  is a detailed document describing one’s past achievement and future intentions for coveted career.

Answer:- b

Q3. __________ is the part of intuitive skill in a resume.

Answer:- b

Q4. Build and organise your resume around ____________.

Answer:- b

Q5. In Resume,one should avoid the use of font smaller than___________ points.

Answer:- b

Q6. Interviews include any purposeful______________ communication between two individuals or sometimes more.

Answer:- a

Q7. Which of the following is not the requirement of a standard Resume?

Answer:- d

Q8. Which of the following does not come under intuitive skill?

Answer:- c

Q9. Which of the following best describe the use of visual aids during a presentation?

Answer:- a

Q10. Which of the following are the elements of identifying yourself before drafting a Resume? 

Answer:- d

Q11. Who spoke the following lines: “The wise one fashioned speech with their thought, sifting it as grain is sifted through a sieve”?

Answer:- b

Q12. Which of the following is not the feature of effective presentation?

Answer:- d

Q13. Who among the following should not recommended as referees in your resume?

Answer:- c

Q14. Which of the following act(s) in beautifying one’s speech?

Answer:- c

Q15. The beginning of speech should generate intimacy.   

Answer:- a

Q16. Interviews are mingling of both verbal and non-verbal communication

Answer:- a

Q17. Great is the art of beginning but greater the art is of ending.

Answer:- a

Q18. A job aspirant should always wear a gaudy dress to distinguish himself from others.

Answer:- b

Q19. The use of passive phrases and statement is the preferred way of writing a resume.

Answer:- b

Q20. During an exit interview, one should be honest and transparent.

Answer:- b

NPTEL SOFT SKILLS ASSIGNMENT WEEK 10 ANSWERS:-

Q1. Nervousness during oral presentation can be controlled by_____________ with the crowd.  

Answer:- b

Q2. The purpose of speeches and presentations is to develop _____________.

Answer:- a

Q3. Speaking affects faster than writing because of its ________________ quality.

Answer:- b

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

Q4. Speaking affects faster than writing because of its ________________ quality.

Answer:- b

Q5. ____________ is the first and foremost component of effective speaking.

Answer:- b

Q6. Debate is a form of____________.

Answer:- b

Q7. Which of the following are the deciding factor(s)for selecting a topic?

Answer:- d

Q8. Which of the following is/are the type(s) of Presentation?

Answer:- d

Q9. Which of the following is not a requisite for an effective presentation?

Answer:- d

Q10. Which of the following is Nervousness best related to?

Answer:- b

Q11. “Men of few words are best Men”. Who among the following gave this quote?

Answer:- a

Q12. “Courtesy is as much a mark of  a gentleman as courage”. Name the person who said this.

Answer:- b

Q13. Which of the following is not the valid reason for Nervousness?

Answer:- d

Q14. What should a presenter do when a group of audience members keep smiling and whispering throughout an oral presentation?

Answer:- b

Q15. Voice, vocabulary and tone are the essential components of effective speaking.

Answer:- a

Q16. Taking a deep breath and starting with a pause can act as a stress booster .

Answer:- b

Q17. Main point of speech is explaining and providing all details.

Answer:- a

Q18. Parched throat is not a symptom of nervousness.

Answer:- b

Q19. Rebuttal is one of the best way to have an edge over opponent.

Answer:- a

Q20. Argumentative ability is seldom developed through participation in debate.

Answer:- a

NPTEL SOFT SKILLS ASSIGNMENT WEEK 9 ANSWERS:-

Q1. Personality development is one of the _______________ of group discussion.

Answer:- a

Q2. You should _________ scheduling a meeting during a dead zone.

Answer:- a

Q3. Debate is _________whereas group discussion is __________.

Answer:- b

Q4. __________ is set of values in an organization.

Answer:- a

Q5. As a participant, one ___________ take extreme stance in a group discussion.

Answer:- b

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

Q6. ____________ talks about effectiveness of leadership.

Answer:- b

Q7. Which of the following should be avoided to maintain ethics at the workplace?

Answer:- d

Q8. Which among the following is/are the best way(s) to conclude the meeting?

Answer:- c

Q9. Which of the following is not a charateristic of leadership?

Answer:- d

Q10. Which of the following is the characteristic of group discussion?

Answer:- c

Q11. Who is considered a bulldozer during a group discussion?

Answer:- c

Q12. What are the advantages of group discussion?

Answer:- d

Q13. Which of the following is not the trait of effective leadership?

Answer:- d

Q14. Which of the following can prove to be an acceptable leader?

Answer:- c

Q15. Self-confidence, vision and  over-determinism are the features of charismatic leadership.

Answer:- a

Q16. Employees in an organization should be treated not only as means but also as ends.

Answer:- a

Q17. For effective meeting the use of ambiguous language is key element.

Answer:- b

Q18. Group discussion is a dialogic learning process.

Answer:- a

Q19. Minutes of a meeting are written by the Chairman in consultation with the Secretary.

Answer:- b

Q20. Group discussion is competitive whereas debate is cooperative.

Answer:- b

NPTEL SOFT SKILLS ASSIGNMENT WEEK 8 ANSWERS:-

Q1. A language full of technical or special words used in a particular profession is called ___________.

Answer:- b

Q2. _______________ is the condensed record of the purposes and results of the whole report.

Answer:- a

LAST-MINUTE CHANGES WILL BE NOTIFIED ON THE TELEGRAM CHANNEL JOIN US FOR BETTER SCORE

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

Q3. _____________ documents the list of works consulted and other secondary materials.

Answer:- c

Q4. ____________ is used as an alphabetical list of technical or specialized terms with explanation.

Answer:- b

Q5. “Words – so innocent and powerless as they are, as standing in a dictionary, how potent for good and evil they become in the of one who knows how to combine them.”
The above words are by __.

Answer:- d

Q6. _____________ serves as a window display of the report.

Answer:- c

Q7. Which among the following is not a characteristic of an index? 

Answer:- d

Q8. Which among the following should the writer avoid for better intelligibility while choosing words and phrases in a report?

Answer:- d

Q9. What ways can be used to make the reports more comprehensive while making paragraphs?

Answer:- a

Q10. What should be the characteristics of an ideal team member in a group? 

Answer:- d

Q11. Which of the following doesn’t come under the back matter of a report?

Answer:- c

Q12. Which of the following strings should be discouraged in a report to make it reader-friendly?

Answer:- c

Q13. Which of the following best describes the pompous and wordy use of language in a technical report?

Answer:- b

Q14. Which among the following is/are true about task facilitating role(s) in a group?

Answer:- d

Q15. An abstract is generally longer than a summary.

Answer:- b

Q16. A cliché is a word or a phrase that has lost its effectiveness due to its overuse. 

Answer:- a

Q17. Bibliography has only one kind of style which is used universally.

Answer:- a

Q18. Redundancy makes the writing more effective and appealing.

Answer:- b

Q19. According to Bruce Tuckman, the different stages of group development are: forming, storming, norming, performing, and adjourning. 

Answer:- a

Q20. A member in a group meeting should speak aggressively to make himself/herself heard by the leader.

Answer:- b

NPTEL SOFT SKILLS ASSIGNMENT WEEK 7 ANSWERS:-

Q1. The term ‘report’ has been derived from the Latin word ____________.

Answer:- a

Q2. _____________ reports are generally written at regular but fixed intervals.

Answer:- c

Q3. _____________ is/are an example of primary source of data collection.

Answer:- d

Q4. ____________ is the best method of data collection when you have a large crowd.

Answer:- b

Q5. Most of the technical reports are ___________ in nature.

Answer:- b

Q6. Which of the following sampling is based on probability method? 

Answer:- c

Q7. What is/are the salient feature(s) of a report?

Answer:- d

Q8. How does identifying the purpose help in writing a report?

Answer:- c

Q9. Which of the following is/are true about personal observation as a method of data collection?

Answer:- a

Q10. Find out the correct statement(s) about personal interview as a method of data collection.

Answer:- d

Q11. Which among the following is not a feature of management reports?

Answer:- b

Q12. Which among the following is not advisable about note-making?

Answer:- b

Q13. Which of the following is a preparatory step for report writing?

Answer:- b

Q14. While technical reports are written on one’s own wish, literary writings are written on demand.

Answer:- b

Q15. Special reports are written during critical hours of need.

Answer:- b

Q16. Personal observation reports behaviour rather than interprets it.

Answer:- a

Q17. The bias of the interviewer cannot interfere in a telephonic interview.

Answer:- b

Q18. The collection of data is followed by an entire process of evaluation and organization.

Answer:- a

Q19. The bases of classifying a report are frequency, formality, and length.

Answer:- a

Q20.Observation as a method for data collection is most often ambiguous.

Answer:- b

NPTEL SOFT SKILLS ASSIGNMENT WEEK 6 ANSWERS:-

Q1. ___________ serve as the record of the happenings of a meeting for future references.

Answer:- A

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

Q2. Research paper writing does not include ____________.

Answer:- B

Q3. ____________ is not considered as a format of a business letter.

Answer:- D

Q4. _____________ stands for I in the AIDA process of business letter writing.

Answer:- B

Q5. A/an _____________ letter is written towards the rectification of a wrong on the part of a company.

Answer:- B

Q6. The ___________ of a sales letter explains the qualities of a product and its special features.

Answer:- C

Q7. Which of the following is not true about a research paper?

Answer:- C

Q8. What can be the appropriate definition(s) of business letters?

Answer:- B

Q9. Which among the following is/are the format(s) of business letters?

Answer:- B,D

Q10. Find out the most authentic statement about the characteristics of collection letters.

Answer:- A

Q11. What should be the goal(s) of an adjustment letter?

Answer:- D

Q12. How does the semi-block format differ from the block format of business letter writing?

Answer:- C

Q13. Which of the following is not true of the simplified format of business letters?

Answer:- A

Q14. Which among the following can be used to evaluate present or former employees?

Answer:- B

Q15. An agenda is prepared by the secretary in consultation with the chairperson.

Answer:- A

Q16. “If he is rude, be especially courteous. If he is muddle-headed, be especially lucid.” The above statement is said by John Ruskin.

Answer:- B

Q17. Full block format business letters follow no punctuation except in the body of the letter.

Answer:- A

Q18. Business letters can serve as an MOU.

Answer:- A

Q19. Refusal letters cannot be considered as a type of business letter.

Answer:- B

Q20. The list of items to be discussed in a meeting is termed as manifesto.

Answer:- A

NPTEL SOFT SKILLS ASSIGNMENT WEEK 5 ANSWERS:-

Q1. The essay On Saying Please has been written by __________.

Answer:- b

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

Q2. Writing should be ___________.

Answer:- b

Q3. The tone of a memo should be ____________.

Answer:- a

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

Q4. The difference in status can cause ____________ communication breakdown.

Answer:- b

Q5. The act of plagiarism comes under _____________ form of communication breakdown.

Answer:- a

Q6. While using a/an ____________ plan, a neutral tone should be used.

Answer:- b

Q7. Which of the following can be the probable cause(s) of communication breakdown?

Answer:- d

Q8. The use of words can have various implications. Hence, language during the communication can be termed as having:

Answer:- b

Q9. Which of the following is not a way to overcome communication breakdown?

Answer:- c

Q10. Find out the correct statement(s) about the principles of business writing.

Answer:- d

Q11. Which of the following sentence can be a suitable example of the employment of courtesy in business writing?

Answer:- b

Q12. How does a letter report differ from a memo?

Answer:- d

Q13. Which of the following attribute is best related to the geographical pattern of writing used in an organization?

Answer:- b

Q14. Which among the following is incorrect about a letter report? 

Answer:- c

Q15. Communication breakdown can occur at multiple levels.

Answer:- a

Q16. Physical distractions cannot be a cause of communication breakdown.

Answer:- b

Q17. Misquoting someone or something comes under the ethical part of communication breakdown.

Answer:- a

Q18. Semantic gap increases the chances of communication breakdown.

Answer:- a

Q19. Maintaining cordiality should not be a concern of business writing.

Answer:- b

Q20. Memo reports aim at ensuring a smooth flow of information within the organization.

Answer:- a

NPTEL SOFT SKILLS ASSIGNMENT WEEK 4 ANSWERS:-

Q1. Organizational communication involves the transmission and dissemination of ideas.

Answer:- a

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

Q2. Forecasting has no space in the functions of communication in an organization.

Answer:- b

Q3. Communication in an organization may flow cross-wise and spiral depending upon the nature of communication.

Answer:- b

Q4. Myth cannot be part of culture. Only scientific temperament can create a culture.

Answer:- b

Q5. Now a days workplaces have become a multicultural workforce.

Answer:- a

Q6. In an organization you should be ready to deal with the transaction of two or more cultures.

Answer:- a

Q7. For a successful negotiation your personal relations ____________ .

Answer:- a

Q8. The most acknowledged style for a successful negotiation is _________ .

Answer:- a

Q9. Diasporic society migrates from one ___________ to another.

Answer:- b

Q10. Exchange of cards and signing docs is a ritual (cultural code) of which country? __________.

Answer:- b

Q11. We should move from ethno-centrism to ______________.

Answer:- a

Q12. Who said it about culture and communication, “Culture is a code ……………… Communication requires coding and symbols that must be learned and shared”? _____________.

Answer:- b

Q13. Negotiation skill is demanded in every profession. What among the following does not come under the process of negotiation?

Answer:- c

Q14. What is/are the requisite of negotiation?

Answer:- d

Q15. Which one among the following is not a characteristic of a successful negotiation in an organization?

Answer:- a

Q16. What is the full form of ZOPA?

Answer:- c

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

Q17. On the negotiating table you should _______.

Answer:- b

Q18. If you find that a deadlock happened during the negotiation, then how will you handle it?

Answer:- d

Q19. The business style of Mexican is different from others. Which one among the following is true about them?

Answer:- d

Q20. What does organizational communication represent?

Answer:- d

NPTEL SOFT SKILLS ASSIGNMENT WEEK 3 ANSWERS:-

Q1. Japan, China and Arabs belong to low cultural context.

Answer:- B

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

Q2. In a communication process, maintaining space may reflect some hierarchy in an organization.

Answer:- A

Q3. Proxemics is the study of psychological space created in mind by the people involved in communication.

Answer:- A

Q4. Under non-verbal communication, sensation of touch can be used for information gathering.

Answer:- A

Q5. In different settings, different haptic behaviours may create different meanings.

Answer:- A

Q6. When a Japanese woman smiles, she puts her hands or palms on the mouth because it is considered inappropriate to smile in public. 

Answer:- A

Q7. “It is rude for a stranger or acquaintance to touch a child on the top of the head”. About which country has it been said? _____________ .

Answer:- B

Q8. Meta-communication is an ______________ meaning by choice of words, tone of voice, fumbling, silence, or omission. 

Answer:- A

Q9. In written communication ‘silence’ may be shown through __________. 

Answer:- B

Q10.“Lying is done with words and also with silence.” Whose statement is this? _______ .

Answer:- B

Q11. To listen properly the factor of __________ should be avoided.

Answer:- A

Q12. Non-verbal behaviour ___________ verbal behaviour in a communication process.

Answer:- B

Q13. Under proxemics, space zones have been defined in terms of distance. What should be the distance in a social communication.

Answer:- a

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

Q14. Haptics is a kind of non-verbal communication. What does it study?

Answer:- c

Q15. Which among the following is not an advantage of ‘silence’?

Answer:- c

Q16.Which among the following is true?

Answer:- C

Q17. Listening is an art that needs to be learned through the process of learning. Which among the following is/are necessary to learn the art of listening? 

Answer:- C

Q18. Who said it about listening? “I like to listen. I have learnt a great deal from listening carefully. Most people never listen.”

Answer:- D

Q19. Chronemics is the study of _________ .

Answer:- D

Q20. The difference between silence and pause is ___________.

Answer:- D

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

IF THERE ARE ANY CHANGES IN ANSWERS WILL UPDATE ON TELEGRAM SO JOIN US THERE

NPTEL SOFT SKILLS ASSIGNMENT WEEK 2 ANSWERS:-

Q1. Positive thinking may help you to move further and negotiate in an organization.

Answer:- A – True

Q2. “I am okay, you are okay”, shows the introvert kind of personality according to Dr. Eric Berne.

Answer:- B – False

Q3. All the incoming information can be digitized and stored in a voice mail.

Answer:- A – True

Q4. Telecommunication does not need a facilitator or party leader to lead the meeting.

Answer:- B – False

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

Q5. In a communication process, you should not only actively participate, but you should think that you are leading the discussion.

Answer:- A – True

Q6. Voice carries intentional and unintentional emotions and messages. 

Answer:- A – True

Q7. _________ is the kind of non-verbal communication that refers to the study of space.

Answer:- b

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

Q8. Johari Window was developed in 1955 by __________ psychologists. 

Answer:- b

Q9. To be positive in a workplace, you should not ________ your weakness. 

Answer:- a

Q10. Pitch changes are called _ .

Answer:- b

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

Q11. “The right word may be effective, but no word was ever as effective as a rightly timed pause”. Whose statement is this? __________ .

Answer:- B – Mark Twain

IF THERE ARE ANY CHANGES IN ANSWERS WILL UPDATE ON TELEGRAM SO JOIN US THERE

Q12. The falling tone should be used in ___________ .

Answer:- A – WH-questions

Q13. What kind of mindset was called ‘imposing’ by Eric Berne?

Answer:- C – I am okay, you are not okay.

Q14. According to Johari Window, how many parts of ‘self’ exist?

Answer:- C – 4

Q15. What should be your first reaction when you receive a phone call in an organization?

Answer:- B- You will tell your name and designation first.

Q16. What should be your reaction when someone calls you with whom you are not in good terms?

Answer:- C- I shall receive the message.

Q17. Which bodily movements does not come under the forms of Kinesics?

Answer:- C – Using material symbols

Q18. Pitch variation may result in ________ .

Answer:- C – Both A & B

Q19. The hidden self is fear, secrets, sensitivities. So hidden self should be moved into _____________ .

Answer:- D – None of the above

Q20. The volume of voice is an essential aspect of effective communication. Which one is true about this?

Answer:- D – Both B & C

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

IF THERE ARE ANY CHANGES IN ANSWERS WILL UPDATE ON TELEGRAM SO JOIN US THERE

NPTEL SOFT SKILLS ASSIGNMENT WEEK 1 ANSWERS:-

Q1.Proper knowledge of Soft Skills is necessary to achieve success in life. “Arise, awake, and stop not till the goal is reached !” is a famous statement about success made by Swami Vivekanand.

Answer:- B – True

Q2. In Extra-personal communication, the sender cannot use words.

Answer:- A – False

Q3.Communication sent is seldom communication received.

Answer:- A – False

Q4. In intrapersonal communication, the central nervous system works as a medium .

Answer:- B – True

Q5. The word personality has been derived from the Latin word persona, meaning mask.

Answer:- B – True

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

Q6. Soft skill is intrapersonal. 

Answer:- A – False

Q7. The word communication has its origin in  __________ .

Answer:- B – Latin

Q8. …….. is one of the five C’s that hampers the right attitude of communication. 

Answer:- B -contending

Q9. The success of communication can be measured through  _______ .

Answer:- A – response

Q10. Six thinking hats’ technique was propagated  by ________ .

Answer:- B – De Bono

Q11. Grapevine as a form of communication is ________ in nature.

Answer:- B -Informal

Q12. ______________ made the following statement. “One may smile and smile and still be a villain.”

Answer:- B – William Shakespeare

IF THERE ARE ANY CHANGES IN ANSWERS WILL UPDATE ON TELEGRAM SO JOIN US THERE

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

Q13. What is superego according to Sigmund Freud?

Answer:- C – It’s related to our moral values.

Q14. Why your technical skill is not enough for getting a suitable job in an organization?

Answer:- C – The recruiter looks for both hard skill and soft skill in a candidate. 

Q15. In soft skills, what is the suitable term that helps one to become comfortable with the work environment ?

Answer:- B- Adaptability

Q16. Organizational communication would be __________ . 

Answer:- C- Both A & B

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

Q17. There are some fundamental differences between verbal and non-verbal communications. Find out the option(s) that represent(s) the feature(s) of Non-verbal communication. 

Answer:- C – Highly organized

Q18. When you talk to yourself, then that kind of communication is called _____ .

Answer:- C – Intrapersonal

quizxp telegram
JOIN US FOR UPDATES

Q19. Which of the following refer(s) to Meta-communication ?

Answer:- C – Both A & B

Q20. According to Alfred Adler, which of the following statement(s) is/are true about the idea of personality development ?

Answer:- B – Fictional finalism is a tool for personality development.

IF THERE ARE ANY CHANGES IN ANSWERS WILL UPDATE ON TELEGRAM SO JOIN US THERE

ALSO CHECK:- INTERNSHIP OPPORTUNITIES