G-Pay Go India ‘Goa’ Event Quiz Answers – Win Rs.100 Assured

gpay go india goa event

Google Pay Go India, Google Pay Go India Event, Google Pay Go India Event Quiz Answers, Go India Goa Game- Hi, Guys if you are searching for G-Pay Go India Go Event Quiz Answers So To win the Contest Check this post as it contains the answers of quiz event.

As we all know Google pay is know for giving so many rewards from time to time also some special games during the festivals, So today google pay came up with its new event another part Go India Goa. We Have Already Seen The Go India Mumbai Event, Hyderabad Event, Chennai Event, Jaipur Event, Dharamshala Event & Rangoli Event In Go India Game. Now Next Event Will Take Place In Goa.

During This Contest, You Have To Visit Goa City & Submit Correct Answers From 27th November To 29th November 2020. If You Submit Correct Answers Then You Will Get An Assured Scratch Card Worth Rs 100 From Gpay.

How To Visit Goa In Google Pay-Go India Event:-

Step 1: Go To Go India Game Under Google Pay App

Step 2: Now, Stay In Hyderabad City, And Then You Can Play GPay Goa City Quiz

Step 3: You Can Earn Goa City Tickets By Doing Tasks in Google Pay Go India Contest

Step 4: After Roaching Goa City You Can Play A Quiz

  • Share Go India Map Or City Photo Daily
  • Recharge
  • Pay For Google Pay Recharge Code
  • Pay Bills
  • Pay on MakeMyTrip
  • Scan Gpay QR codes

Google Pay Go India Goa Answers :-

  1. Kokum Juice
  2. Gokarna
  3. Dudhsagar Falls
  4. Chapora Fort
  5. Never Install Any Such Software or App
  6. Arpora Night Market
  7. 2
  8. District
  9. Se cathedral
  10. Curries
  11. Clothes
  12. Calangute Beach

Goa Event Full Questions And Answers 

Question 1 – Which of the following forts is located in Goa?

Answer 1 – Chapora Fort

Question 2 – Which of the following is a popular Goan drink?

Answer 2 – Kokum juice

Question 3 – The church located in Goa is the largest church in Asia

Answer 3 – Se Cathedral

Question 4 – Which of these beach is not located in Goa?

Answer 4 – Gokarna beach

Question 5 – You get a call from a person promising you city tickets. The caller asks you to install a software share over SME and you can get any ticket that you want. You will

Answer 5 – Never Install any such software or app

Question 6 – Which of these waterfalls in Goa has served as the shooting location for a popular bollywood movie

Answer 6 – Dudhsagar Falls

Question 7 – Which of the following is a popular shopping location in Goa?

Answer 7 – Arpora Night Market

Question 8 – Xacuti, Saraptel and Vinadaloo are examples of

Answer 8 – Curries

Question 9 – How many districts does Goa have ?

Answer 9 – 2

Question 10 –

Answer 10 – Calangute Beach

Question 11 – Answer 11 – Clothes

Question 12 – Answer 12 – District

You need to Give 5 Correct Answers after Reaching on Goa City. Here are all Correct Answers and you can win Up To Rs.100 Google Pay Balance or City Ticket or KMs using this Quiz.

Also Check:- NPTEL » Programming In Java Assignment week 11 2020 Amazon Quiz Answers 25 November – Win ₹5,000